Sweaty Pants is Pop, Rock, Covers. Een band uit Delft sinds 1993. That's 29 years, baby!
Sweaty Pants is plezier, muzikaliteit, groove met een lange 'oo', keihard en zalig zacht. Oude paden en nieuwe wegen, swingen, rocken, pompen, knallen. Jankende gitaren en gevoelige snaren. Rake klappen en zachte tikjes, zoetgevooisd en rauw, één stem, meerstemmig.
En dat allemaal in één band!
Lach, zing en dans mee met Dennis, Ace, Jan, Daan, Henk, Cees en Paul.

Sweaty Pants is een natte broek van het lachen, het dansen, zweten, rocken, stampen, van het beuken en het bier (of cola), de energie, de opwinding, de hitte, het vuur en de passie voor muziek.

Sweaty Pants is een pop en rock coverband van muzikanten die weten hoe een lekker nummer moet klinken, hoe een nummer lekker moet klinken en dan ook nog weten hoe je dat moet doen! Ze weten hoe je een zaal moet laten dansen, hoe je het dak eraf krijgt en er weer op, hoe je publiek kunt laten zingen of muisstil kunt krijgen. Ze weten wat er op een feest moet gebeuren, of het nou een bruiloft is of een jongerenfeest, of ze nou voor 10 mensen spelen of 1000, of ze nou spelen op een pooltafel of op pinkpop, parochiezaaltje of Paradiso.
Pop Till You Drop

Het repertoire is omvangrijk en bevat 335 nummers van de jaren zestig tot tweeduizend-nu.
Red Hot Chili Peppers, Live, Lenny Kravitz, The Offspring, Pearl Jam, Lit, Foo Fighters, The Black Crowes, Greenday, Tonic, Crowded House, Golden Earring, Stray Cats, Bløf, Oasis, Radiohead, John Mayer, Franz Ferdinand. Je vindt ze allemaal terug in het repertoire.

Sweaty Pants zal er alles aan doen om haar naam bij het publiek waar te maken met een flinke dosis energie, waar ze ook spelen.